Het onweerstaanbare aan een persoonlijk muziekonderzoek.

Je houdt van klank en muziek, je houdt van verfijning, je raakt makkelijk geboeid door wat het leven te bieden heeft, je maakt graag zelf iets. Als je dat allemaal toelaat in je leven dan zul je de titel meteen verstaan. Wanneer ik deze titel schreef moest ik meteen een vloed aan binnenschietende gedachten die ik allemaal tegelijk zou willen neerschrijven, proberen te structureren. Het is niet alleen makkelijker voor de lezer, maar ook voor mezelf handiger om toch enkele beginpunten te hebben. Zo is deze blog hier begonnen met enkele berichten over mijn (pogingen tot) orgelbouw terwijl deze in feite ook deel uitmaken van mijn eigen muzikaal onderzoek. Ik ga me voorlopig over de structuur niet te druk maken. Gaandeweg zal deze Blog wel meer en beter vorm krijgen.